Logo

Vendégkönyv

Toll

Az Önök véleménye

Tisztelt Színház! Ismét hatalmas köszönet és gratuláció a MOST FESZT-hez. Az 5 nap alatt 8 előadást sikerült megnézni, s ebből 7 kiváló volt (a maradék egyről viszont jobb nem beszélni, bár az nem is volt a verseny programok között.) Ahogy előző évben, úgy most is külön dicséret illeti a műszakot, biztos nem könnyű ennyi előadás díszletét mozgatni, berendezni (még ha egy pici malőr elő is fordult). Már most várom a következő évit. FORTUNA Jegyiroda


Pintér Marcsi

2017. március 27., 11:02

GRATULÁLOK Crespo Rodrigonak a mai napon kapott Jászai Mari kitüntetéséhez, bízva, hogy a díj még nagyobb lendületet ad munkájának. Pintér Marcsi Fortuna Jegyiroda


Pintér Marcsi

2017. március 14., 13:05

Kedves Éva! Jelenleg nem tervezzük a Hair műsorra tűzését a Jászaiban. A jövő évad repertoárjára az évadhirdető sajtótájékoztatón, májusban derül majd fény!


Titkárság

2016. április 5., 10:51

A Hair-t mikor tűzik műsorra? A Godspell nagyon tetszett Sándor Péterrel. El tudnám őt képzelni Bergernek. Fantasztikus énekhangok jöttek ott össze, megérdemelnénk velük a Hair musicalt!!!


Bíró Éva

2016. április 4., 23:50

Kedves Marcsi! Hálásan köszönjük, s dolgozunk azon, hogy legyen folytatása a fesztiválnak!


Titkárság

2016. március 23., 17:47

Tisztelt Színház! Ahogy azt januári bejegyzésemben is jeleztem, nagyon vártam az idei MOST FESZT programokat. Jelentem, nem csalódtam! Köszönöm szépen az idei előadásokat, a hatalmas élményeket. Bízom benne, hogy ez a jó kezdeményezés a jövőben is folytatódik. Hajrá III. MOST FESZT! Szeretném elismerésemet kifejezni a színház összes dolgozójának, különösen a műszaknak, hisz a két helyszín, és különféle előadások díszleteit, berendezéseit (még ha nem is nagyszínházi díszletek), nem könnyű feladat rövid idő alatt megoldani, berendezni. És még egy kézfogás a színházi előadásokon kívüli programokért is. Marcsi


Marcsi

2016. március 22., 10:00

Kedves Zsuzsi! Köszönjük az elismerő szavakat, reméljük, többeknek is hasonló élményben lesz része!


Titkárság

2016. február 29., 8:52

Szuper volt A salemi boszorkányok előadás! Remek alakítások, díszlet, rendezés, döbbenetes darab. Egy valami nem tetszett csak: a teljesen felesleges meztelenkedés. Elég zavaró volt. Amúgy gratulálok a társulatnak!


Zsuzsi

2016. február 27., 14:48

A tatabányai FORTUNA Jegyiroda vezetője nyilatkozott a Házasságon innen és túl című előadásról a február 25-i Ötös című Klubrádiós műsorban. Az alábbi linkre kattintva meghallgatható kb 10:13-nál az ajánló: http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20160225-105857.mp3 Marcsi


Marcsi

2016. február 26., 12:01

Kedves Marcsi! Köszönjük, mi is izgatottan várjuk a MOST FESZT 2016-ot. Már javában készülnek a fesztivál kreatívjai valamint az idei honlap is.


Titkárság

2016. február 1., 8:37

Örömmel látom, hogy immár másodszor kerül sor városunkban a MOST Fesztiválra. Az előzetes alapján ismét kiváló előadásokat láthatunk majd. Továbbra is csak gratulálni tudok a kezdeményezéshez, izgatottan várom a márciust! Marcsi


Marcsi

2016. január 21., 14:23

Kedves Színház! Köszönöm szépen a segítségüket! Már meg is találtam a dalt.


Horváth Ádám

2015. május 22., 23:47

Kedves Ádám és Zsuzsi! Nagyon köszönjük megtisztelő szavaikat és várjuk Önöket a jövő évadban is! A szám címe, amit Ádám keres: Shalom Aleijem. Előadója: Susana Allen and Hector David, a lemez címe Israel.


Titkárság

2015. május 22., 7:35

Tisztelt Szinhaz! Kabos berletesek voltunk. Kivétel nélkül minden előadás szuper jó volt. Nagyon tetszett a Mikve c. előadás a színésznők nagyon nagyot alakitottak. Gratulálok a Társulatnak. Mar a következő évadra is megrendeltük a bérletet. Mégegyszer gratulalok.Üdv Zsuzsi


Hujbert Ferencne

2015. május 20., 17:09

Tisztelt Színház! Nagyon tetszett a ma esti Mikve előadás. Nem ez volt az első élményem a darabbal, nem sokkal ezelőtt volt szerencsém látni a Pesti Színházban. Azt kell, hogy mondjam nagyszerű volt a tatabányai verzió, a díszlet különösen tetszett. Adott valami pluszt az előadáshoz, hogy nem csak egy kimerevített képet láttunk, hanem forgott a díszlet. Gratulálok minden színésznőnek és a háttérnek is, hogy ezt a fantasztikus előadást létrehozták! Azt gondolom egy ilyen előadásnak mindig helye van egy színház repertoárjában. Egy olyan kérdésem volna a színházhoz, hogy azt meg lehet tudni, hogy mi volt annak a dalnak a címe, ami az első felvonás elején, illetve a második felvonás zárásaként megszólalt? Előre is köszönöm a válaszukat!


Horváth Ádám

2015. május 15., 23:44

Tisztelt Színházvezetés! Tisztelt Igazgató Úr! Csak GRATULÁLNI tudok a MOST FESZT ötletéért és e meghívott előadásokért. Hosszú évek után ismét különleges, egyedi, probléma-felvető előadásokat nézhettünk. Örülök, hogy mai kirekesztő, "másokat" megvető, elítélő világunkban volt bátorságuk "ilyen" darabokat műsorra tűzni. Bízom benne, hogy kezdeti lelkesedésük nem törik meg, s év közben is láthatunk majd egy-két "merészebb" előadást a bérletes előadásokon kívül.


Marcsi

2015. március 30., 13:48

Fantasztikusan sikerült a Vízkereszt, köszönöm ezt a felemelő élményt!


Gábor

2015. március 10., 12:09

Vasárnap láttam a Vízkereszt, vagy amit akartok c. előadást, mely nagyon tetszett. A fiatalossága, a frissessége, s végre a színészekre is megfelelő szerepek kerültek kiosztásra! Egyébként is szeretem Hargitai Iván rendezését, de ez most különösen jól sikerült. S hatalmas dicséret illeti a fordítót, Nádasdy Ádámot is (köszi az aktuális mondatokért is!) Rendben volt a díszlet, jelmez, zene, minden! Zenekar tagjai név szerint??? Sok ehhez hasonló jó előadást várunk!!!!


Marcsi

2014. december 22., 10:36

A padlás című délutáni előadásukkal lenyűgöztek. Október 10-én is láttam a darabot, de a mai produkciójukat jobban élveztem. Először is úgy érzékeltem, hogy nem olyan hangos, mint az előző, nem volt torz, kivéve az elején 2-3 alkalommal, s így sokkal jobban értettem a szöveget. A jeltolmács pedig egyszerűen fantasztikus volt. Én ugyan nem vagyok akadályoztatott semmilyen téren sem, tehát szakmailag nem értek hozzá, de emberileg teljesen hitelesnek éreztem, ahogy végigtolmácsolta a darabot. Maga a gondolat, a humánum, hogy nem épp embertársainkra is gondoltak csodálatosnak tartom. Ismételten gratulálok. Üdvözlettel: Németh Erzsébet


Németh Erzsébet

2014. október 20., 8:32

Gratulálok a 1x3 néha 4 című fergeteges előadáshoz! Elkápráztatott és a közönséget is elkápráztatta! Bámulatos volt! Minden színművész óriási módon "bújt más bőrébe"! Csak úgy repült az idő a darab alatt, hiszen annyira szédületesen jó volt! Az a sokszoros vastaps a produkció végén magáért beszélt! A péntek este számomra egy nagy élmény és emlék volt! Köszönöm szépen!


Mesi

2014. szeptember 7., 17:56

Hihetetlen jó volt a Papp Gergely-fotókiállítás!! E különös képek minden pontja középpont, és mindig a legnagyobb esztétikai sűrűség kellős közepén éreztem magam. Minél ügyetlenebb volt, annál fenségesebb élményként hatott rám egy-egy kép. (Most értettem meg Csontváry idegen, másvilági sugárzását is!!) Ugyanakkor ez a roppant elvont, szinpadiasan merev képvilág remekül rímelt a Rokonok rideg és semmibe dermedt diszeltére. Gratula!!!


Ede

2014. június 27., 23:36

Másodszorra is sikerült megnéznünk a Balkáni kobra c. előadást, ami ismét fergetegesre sikerült!!! Nagyon jól szórakoztunk, köszönjük szépen. Első alkalommal más szereposztásban láttuk, már ami a rendőrt illeti. Szubjektív véleményünk az, hogy a bemutató előadáson szereplő színész (sajnos a nevét nem tudtuk meg, most pénteken a magyar Sárossit játszotta) jobban hozta a rendőr karakterét, mint a most fellépő színész (kopasz), de ő is jó volt. Végh Péter pedig fergeteges!!!!!!!!!!!!!! Köszönjük


Erika

2014. június 27., 23:35

Tisztelt Színház!Megint szerencsés voltam.Láthattam a mai A balkáni kobra előadást.Csodálatos volt.Köszönöm az előadóknak hogy tökéletesen elvarázsoltak és végig azt éreztem én is ott vagyok ahol játszódik a történet. További sikereket kívánok!


Honvéd József

2014. június 27., 23:34

Kedves Erika és Marcsi! Jó olvasni, hogy örömöt tudunk szerezni az előadásainkkal! Igyekszünk a jövőben is eleget tenni visszatérő nézőink elvárásainak. A Maladype Színház pedig áprilisban visszatér, méghozzá az Egmonttal.


Titkárság

2014. június 27., 23:32

Tisztelt Színház! Szuper volt a február 11-i Tojáséj! Örülünk, ha visszatér a színház a régen már bevált dolgokhoz: azaz, hogy a Kamara teremben különleges (más igényt is kielégítő) előadásokat műsorra tűz. Várjuk a következőt!!!


Marcsi

2014. június 27., 23:31

Elhunyt Zborovszky Andrea. Nem felejtjük alakításait, pld. Tempefői c. darabban....


Fortuna Jegyiroda

2014. június 27., 23:30

Tisztelt SZÍNHÁZ! Igen, így csupa nagy betűvel, mert igazán megérdemlik. Kb. 10 perce érkeztünk haza a Balkáni kobra c. előadásról, ami egyszerűen fergeteges volt. Fantasztikus színészi teljesítmények egytől-egyig, de természetesen Végh Péter előadása mint mindig, most is hatalmas volt. A tenyerünk a tapsolástól, a hasunk a nevetéstől fájt, nagyon gratulálunk mindenkinek. A szerzőknek, a színészeknek, mindenkinek, akinek bármi része volt és van abban, hogy ez a darab ilyenre sikeredett. Természetesen gratuláció és köszönet a színház vezetésének is azért, mert visszahozta az életet a színházunkba!!! Tisztelettel: Cs.Erika és a kis csipet-csapat.


Erika

2014. június 27., 23:30

Tisztelt Színház! Ma este szerencsém volt és láthattam a Rokonok előadást.Nagyon tetszett,csodálatosan oldották meg az egészet. Gratulálok és kívánom hogy tovább is így folytassák.Számomra nagy élményt nyújtott Végh Péter alakítása.Különösen azért mert régebbről ismertük egymást és nagy hatással volt most rám.Kívánok Neki sok sikert és remélem találkozunk majd személyesen is. Tisztelettel csodálójuk József!


Honvéd József

2014. június 27., 23:29

Kedves Erika és Ildikó! Köszönjük az elismerő szavakat és reméljük, a jövőben is jó szórakozást tudunk majd nyújtani Önöknek! Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, Lass Bea A balkáni kobrában is szerepel majd.


Titkárság

2014. június 27., 23:28

Bérletesen vagyunk egy kis baráti csoporttal, de nem hagyjuk ki a bérleten kívüli jó darabokat sem. Így tettünk tegnap este is, amikor másodszorra is megnéztük (tavalyi bérlettel már egyszer láttunk)a Bivaly-szuflé c. előadást. Hát, most sem csalódtunk... Sírtunk a nevetéstől, hihetetlenek voltak a színészek, fantasztikus a darab. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen. Ja, még valami: köszönjük szépen Majsai Orsolyának azt, hogy olyan kedvesen, türelmesen segít nekünk bármilyen kérdéssel fordulunk hozzá! Cs.Erika és a kis csipet-csapat


Erika

2014. június 27., 23:25

Tovább

Következő előadások

»
04.23
hétfő

Tersánszky Józsi 

Misi mókus kalandjai
zenés bábjáték

10:00

Kamaraszínház
Micimackó bérlet 1.

Tersánszky Józsi 

Misi mókus kalandjai
zenés bábjáték

14:30

Kamaraszínház
Kincskereső bérlet 3.

»
04.24
kedd

Közösségi média

Kövesse Ön is a színházat a Facebookon és tekintse meg az előadásokhoz, eseményekhez kapcsolódó videófelvételeket a színház YouTube csatornáján!

FacebookYoutube
TwitterInstagram

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is a Jászai Mari Színház, Népház hírlevél szolgáltatására, hogy ne maradjon le a színházzal kapcsolatos legújabb információkról!

»
·
Vendégkönyv
JMSZ épület

Impresszum            

© 2014-2018 Jászai Mari Színház · Népház           Minden jog fenntartva.

Fel