Logo

Horda 2.

Újdonság: tánc/színházi-nevelési előadás a Jászaiban

Horda 2.

A több éve sikeresen működő színházi nevelési előadásaink mellett januárban egy új műfajú előadásra hívtuk a középiskolásokat.


A gyerekek egy pörgő, dinamikus interaktív előadásnak lehetnek résztvevői ahol a „hordaság”, az egyén és a közösség viszonya kerül a középpontba. Melyik hordához tartozzunk? Hogyan tartozzunk egy hordába?

 

Az alkotók célja, hogy az előadás újrateremtésével lehetőséget adjanak a középiskolásoknak arra, hogy gondolataikat, érzelmeiket és testüket a felkínált problémakör vizsgálatának szentelhessék, fejlesszék aktív értelmi és érzelmi kifejezőkészségüket a mozgáson keresztül, más szóval: képesek legyenek testük szabad kifejező erejét felnyitni és használni.

 

VIDEÓAJÁNLÓ →

 

Az előadás 2014-ben elnyerte a VII. Kaposvári ASSITEJ Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé Köznevelési Díjat, 2015-ben a XVII. Országos és Nemzetközi Kortárs Összművészeti Találkozón „A táncművészet jövőjéért” különdíját.

Következő előadások

»
04.23
hétfő

Tersánszky Józsi 

Misi mókus kalandjai
zenés bábjáték

10:00

Kamaraszínház
Micimackó bérlet 1.

Tersánszky Józsi 

Misi mókus kalandjai
zenés bábjáték

14:30

Kamaraszínház
Kincskereső bérlet 3.

»
04.24
kedd

Közösségi média

Kövesse Ön is a színházat a Facebookon és tekintse meg az előadásokhoz, eseményekhez kapcsolódó videófelvételeket a színház YouTube csatornáján!

FacebookYoutube
TwitterInstagram

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is a Jászai Mari Színház, Népház hírlevél szolgáltatására, hogy ne maradjon le a színházzal kapcsolatos legújabb információkról!

»
·
»
·
Horda 2.
JMSZ épület

Impresszum            

© 2014-2018 Jászai Mari Színház · Népház           Minden jog fenntartva.

Fel