Logo

Horda

Újdonság: tánc/színházi-nevelési előadás a Jászaiban

Horda

A több éve sikeresen működő színházi nevelési előadásaink mellett januárban egy új műfajú előadásra hívtuk a középiskolásokat.


A gyerekek egy pörgő, dinamikus interaktív előadásnak lehetnek résztvevői ahol a „hordaság”, az egyén és a közösség viszonya kerül a középpontba. Melyik hordához tartozzunk? Hogyan tartozzunk egy hordába?

 

Az alkotók célja, hogy az előadás újrateremtésével lehetőséget adjanak a középiskolásoknak arra, hogy gondolataikat, érzelmeiket és testüket a felkínált problémakör vizsgálatának szentelhessék, fejlesszék aktív értelmi és érzelmi kifejezőkészségüket a mozgáson keresztül, más szóval: képesek legyenek testük szabad kifejező erejét felnyitni és használni.

 

VIDEÓAJÁNLÓ →

 

Az előadás 2014-ben elnyerte a VII. Kaposvári ASSITEJ Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé Köznevelési Díjat, 2015-ben a XVII. Országos és Nemzetközi Kortárs Összművészeti Találkozón „A táncművészet jövőjéért” különdíját.

Következő előadások

»
01.22
hétfő

 

Magyar Kultúra Napja

15:00

Nagyszínpad
 

»
01.23
kedd

Juhász Kata Társ 

Felhőcirkusz
tánccirkusz élő zenével

10:30

Nagyszínpad
Bubó bérlet

Közösségi média

Kövesse Ön is a színházat a Facebookon és tekintse meg az előadásokhoz, eseményekhez kapcsolódó videófelvételeket a színház YouTube csatornáján!

FacebookYoutube
TwitterInstagram

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is a Jászai Mari Színház, Népház hírlevél szolgáltatására, hogy ne maradjon le a színházzal kapcsolatos legújabb információkról!

Impresszum            

© 2014-2018 Jászai Mari Színház · Népház           Minden jog fenntartva.

Fel