Logo

Patrónus program

A Patrónus kör megalakításának elsődleges célja, a Jászai Mari Színház, Népházhoz szorosan kötődő nézőkkel, magánszemélyekkel, cégekkel való kapcsolat erősítése, továbbá olyan támogató közösség létrehozása, mely a Jászai Mari Színház, Népház életében kiemelt szerepet élvez. Annak feltétele, hogy valaki a Patrónus kör tagja legyen a patrónus bérlet megvásárlása, melynek összege mind magánszemélyek, mind cégek számára személyenként 40.000 forint. (A Patrónus bérlet cégen belül, illetve magánszemélyek esetén családtagok, barátok, ismerősök között természetesen szabadon átadható.)

 

 

Mit kínálunk Patrónusainknak

 

•  A Patrónus kör tagjai patrónus bérletükkel az évad 5 nagyszínpadi előadását tekinthetik meg.

 

•  Az évad első és utolsó Patrónus köri előadását követően patrónusainkat vacsorán látjuk vendégül, melyen az előadás művészei is részt vesznek. A további előadások szünetében külön büfével várjuk patrónusainkat különtermünkben.

 

•  Meghívás:

-  a színház színészeit bemutató interjúsorozatra

-  az előadásokhoz kapcsolódó közönségtalálkozókra, műhelybeszélgetésekre

-  a színház nyíltnapjára

-  a színház nyíltpróbáira

 

•  A kör tagjait havi műsorunkról hírlevélben értesítjük. Valamennyi előadás esetében (patrónus bérlet időpontján kívül tartott előadások, gyermek és ifjúsági előadások) előadásonként 2 fő részére 20%-os kedvezményt biztosítunk a vásárolt jegyek árából. (A kedvezményesen vásárolt jegyeket természetesen nem csak patrónusaink használhatják fel.)

 

•  Patrónusaink nevét, amennyiben ehhez beleegyezésüket adják, színházunk weboldalán és a színház előcsarnokában kiemelt helyen tüntetjük fel.

 

Talán nem szerénytelenség, ha az elmúlt évek tapasztalatai alapján azt állítjuk, a Jászai Mari Színház, Népház Patrónus köréhez tartozni egyfajta presztízst jelent. Színházunk számára is nagyon fontos, hogy léteznek olyan cégek, intézmények, egyesületek, magánszemélyek, akik a színházkultúrát és ezen belül a Jászai Mari Színház, Népházat támogatandó ügynek tartják, ezen keresztül pedig a színház szűkebb baráti köréhez tartoznak. Ugyanakkor talán az is lényeges, hogy Patrónusaink egy kellemes vagy éppen elgondolkodtató színházi este keretén belül egymással is találkozhatnak, az első és az utolsó bemutató alkalmával fehér asztal mellett beszélhetnek egymással.

Következő előadások

»
03.19
hétfő

Jevgenyij Svarc 

Az elvarázsolt testvérek
bábjáték

10:30

Nagyszínpad
Pom Pom bérlet

Fazekas Mihály -  

Lúdas Matyi akkor és most
zenés mesemondás

14:30

Kamaraszínház
Gulliver bérlet 1.

»
03.20
kedd

Közösségi média

Kövesse Ön is a színházat a Facebookon és tekintse meg az előadásokhoz, eseményekhez kapcsolódó videófelvételeket a színház YouTube csatornáján!

FacebookYoutube
TwitterInstagram

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is a Jászai Mari Színház, Népház hírlevél szolgáltatására, hogy ne maradjon le a színházzal kapcsolatos legújabb információkról!

»
·
Patrónus program
JMSZ épület

Impresszum            

© 2014-2018 Jászai Mari Színház · Népház           Minden jog fenntartva.

Fel