Logo

Hevesi Sándor-díjban részesült Vidovszky György

2018. március 27.

Hevesi Sándor-díjban részesült Vidovszky György

A színházi világnap alkalmából adták át idén is a Hevesi Sándor-díjat, a Nemzetközi Színházi Intézet (ITI) Magyar Központjának elismerését.

 

Az idei díjazottak között ott van Vidovszky György is, aki a Jászai Mari Színház 2017/2018. évadának két előadását is rendezte: a felnőtt repertoár Terror című zárt tárgyalását, valamint a Gőgös Gúnár Gedeont a gyerekeknek.

 

A Hevesi Sándor-díjat az ITI Magyar Központjának kezdeményezésére alapították 1998-ban. Az elismerést minden évben annak a három művésznek, kultúraközvetítő, társulatvezető szakembernek adják át, aki sokat tett a magyar színház nemzetközi elismertetéséért, megismertetéséért. A díjat szakmai szervezetek, színházak javaslata alapján az Emberi Erőforrások Minisztériumának és a Nemzetközi Színházi Intézet Magyar Központjának képviselőiből álló kuratórium ítéli oda.

 

Ezúton is szívből gratulálunk az elismeréshez!

 

Forrás: Szinhaz.org

Következő előadások

»
04.23
hétfő

Tersánszky Józsi 

Misi mókus kalandjai
zenés bábjáték

10:00

Kamaraszínház
Micimackó bérlet 1.

Tersánszky Józsi 

Misi mókus kalandjai
zenés bábjáték

14:30

Kamaraszínház
Kincskereső bérlet 3.

»
04.24
kedd

Közösségi média

Kövesse Ön is a színházat a Facebookon és tekintse meg az előadásokhoz, eseményekhez kapcsolódó videófelvételeket a színház YouTube csatornáján!

FacebookYoutube
TwitterInstagram

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is a Jászai Mari Színház, Népház hírlevél szolgáltatására, hogy ne maradjon le a színházzal kapcsolatos legújabb információkról!

»
·
»
·
Hevesi Sándor-díjban részesült Vidovszky György
JMSZ épület

Impresszum            

© 2014-2018 Jászai Mari Színház · Népház           Minden jog fenntartva.

Fel