Logo

MOST FESZT - 2. nap

Petri vers-est és szabadkai dráma várta a második napon a nézőket a MOST FESZT-en

2018. március 23.

MOST FESZT - 2. nap

A fesztivál második napján, 18 órakor a Kamaraszínházban az Ördögkatlan Produkció és a Radnóti Színház közös előadása, a Kezdhetek folytatódni - Petri-est volt látható. A vers-estet Pál András adta elő, csellón Rozs Tamás kísérte.

 

 

20 órakor a Klubszínpadon folytatódott a program, a Csak egy szóval mondd című dráma zárta a napot a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának előadásában.

 

 

A MOST FESZT 2018 harmadik napja 18 órakor kezdődik a Kamarateremben, az Edouard Louis Leszámolás Eddyvel című regénye alapján készült monodrámát, a Leszámolás velemet Nagy Dániel Viktor adja elő. Az este 20 órakor a MOST FESZT KIÁLLÍTÁS megnyitójával folytatódik a színház kiállítóterében. A nap Háy János A halottember című színházi balladájával zárul, az Ördögkatlan Produkció, a Nézőművészeti Kft. és a Szkéné Színház közös előadásában.

Multimédia

Következő előadások

»
04.23
hétfő

Tersánszky Józsi 

Misi mókus kalandjai
zenés bábjáték

10:00

Kamaraszínház
Micimackó bérlet 1.

Tersánszky Józsi 

Misi mókus kalandjai
zenés bábjáték

14:30

Kamaraszínház
Kincskereső bérlet 3.

»
04.24
kedd

Közösségi média

Kövesse Ön is a színházat a Facebookon és tekintse meg az előadásokhoz, eseményekhez kapcsolódó videófelvételeket a színház YouTube csatornáján!

FacebookYoutube
TwitterInstagram

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is a Jászai Mari Színház, Népház hírlevél szolgáltatására, hogy ne maradjon le a színházzal kapcsolatos legújabb információkról!

»
·
»
·
MOST FESZT - 2. nap
JMSZ épület

Impresszum            

© 2014-2018 Jászai Mari Színház · Népház           Minden jog fenntartva.

Fel