Logo

PREMIER — Tizenkét dühös ember

A bűnügyi játék bemutatóját január 13-én tartjuk

2018. január 13.

PREMIER — Tizenkét dühös ember

Idei negyedik bemutatónk Reginald Rose bűnügyi játéka, a film miatt már sokak által bizonyára ismert Tizenkét dühös ember. Az előadást Paczolay Béla rendezésében láthatja a tatabányai közönség a Jászai Színháztermében.

 

A darab szereplői Egri Márta, Mikola Gergő, Megyeri Zoltán, Lapis Erika, Danis Lídia, Maróti Attila, Végh Péter, Honti György, Bajcsay Mária, Király Attila, Kardos Róbert, Bakonyi Csilla és Tóth Rita.

 

Ez a lebilincselően izgalmas, fordulatos krimi akkor kezdődik, amikor már minden megtörtént: adott egy gyilkosság, megvan az áldozat és a feltételezett tettes is, megvolt a tárgyalás, és már csak az ítélethozatal van hátra. Ezen a ponton azonban makacs porszem kerül az igazságszolgáltatás gépezetébe.
Tizenkét esküdtnek döntenie kell egy apagyilkossággal vádolt fiú sorsáról. Ha felmentik, talán egy bűnözőt szabadítanak a társadalomra. Ha elítélik, talán egy ártatlan embert küldenek a biztos halálba. Minden jel arra utal, hogy a fiú bűnös, és gyorsan el is lehetne ítélni, ám az esküdtek között akad egy ember, aki kételkedik a vád igazságában, és megpróbálja maga mellé állítani a többieket.
Az esküdtek szobájában elszabadulnak az indulatok, és a vita hevében elképesztő nyomozás veszi kezdetét, mialatt minden korábbi biztos tudásunk megkérdőjeleződik.
Reginald Rose legendás műve az előítéletekről és a kontrollálatlan indulatokról szól, arról, hogy képesek vagyunk-e józanul, a saját beidegződéseinket félretéve ítéletet mondani valakiről.

Multimédia

Következő előadások

»
03.20
kedd

Jevgenyij Svarc 

Az elvarázsolt testvérek
bábjáték

9:00

Nagyszínpad
Vuk bérlet

Jevgenyij Svarc 

Az elvarázsolt testvérek
bábjáték

10:30

Nagyszínpad
Bubó bérlet

Fazekas Mihály -  

Lúdas Matyi akkor és most
zenés mesemondás

14:30

Kamaraszínház
Gulliver bérlet 2.

Közösségi média

Kövesse Ön is a színházat a Facebookon és tekintse meg az előadásokhoz, eseményekhez kapcsolódó videófelvételeket a színház YouTube csatornáján!

FacebookYoutube
TwitterInstagram

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is a Jászai Mari Színház, Népház hírlevél szolgáltatására, hogy ne maradjon le a színházzal kapcsolatos legújabb információkról!

»
·
»
·
PREMIER — Tizenkét dühös ember
JMSZ épület

Impresszum            

© 2014-2018 Jászai Mari Színház · Népház           Minden jog fenntartva.

Fel