Logo

NÉZŐPONTVÁLTÓ® Hölgyek a Jászaiban

2017. október 17.

NÉZŐPONTVÁLTÓ® Hölgyek a Jászaiban

Idén immáron második alkalommal csatlakozott a Jászai Mari Színház a NÉZŐPONTVÁLTÓ® Rákellenes Színházi Stafétához. Az országos esemény legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatos életvezetésre, ezen belül a rákszűréseken való részvétel fontosságára.

A Jászai Mari Színház gazdasági hivatalának, művészeti titkárságának, produkciós irodájának és szervezési csoportjának hölgy tagjai feltűzve a NÉZŐPONTVÁLTÓ® Rákellenes Színházi Staféta levendula színű szalagját a színház közösségét képviselve csatlakoztak a kezdeményezéshez.

 

„…A NÉZŐPONTVÁLTÓ® Rákellenes Színházi Staféta programhoz csatlakozott színházi közösség nevében közönségünket szemléletváltásra bíztatva felemeljük szavunkat minden egyes ember jóléte és egészsége érdekében. Buzdítjuk nézőinket, hogy járjanak orvosi rákszűrésre akkor is, ha nem érzik annak közvetlen szükségességét, ne várjanak az intő jelekre! Rendszeresen vegyék igénybe az ingyenes, betegségmegelőző – és felfedező szűrővizsgálatokat, éljék tudatosan az életüket, gondolkodjanak hosszútávon legfőbb értékükről, a testük egészségéről!...”

 

„…A NÉZŐPONTVÁLTÓ® program jelképe a levendulavirág, amely gyönyörködtet és gyógyít is egyben, így egyesítve magában mindazt, amelyet mi, lelki egészségmentőkként színészi játékunk erejével, estéről-estére átadunk nézőközönségünknek. A levendula színű szalag, amelyet a mai napon a rákbetegség elleni küzdelem szimbólumaként feltűzünk, a hétköznapokban is emlékeztetni fog bennünket legfőbb hivatásunkra, arra, hogy a színházunkba betérőket estéről-estére katartikus élménnyel ajándékozzuk meg, hogy aztán lelkileg megtisztulva nézhessenek szembe a mindennapok kihívásaival.”

 

A programról és a programban résztvevő színházakról további információk a www.nezopontvalto.hu oldalon találhatók.

 

Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzanak magukra!

 

A Jászai Mari Színház közössége

Következő előadások

»
03.20
kedd

Jevgenyij Svarc 

Az elvarázsolt testvérek
bábjáték

9:00

Nagyszínpad
Vuk bérlet

Jevgenyij Svarc 

Az elvarázsolt testvérek
bábjáték

10:30

Nagyszínpad
Bubó bérlet

Fazekas Mihály -  

Lúdas Matyi akkor és most
zenés mesemondás

14:30

Kamaraszínház
Gulliver bérlet 2.

Közösségi média

Kövesse Ön is a színházat a Facebookon és tekintse meg az előadásokhoz, eseményekhez kapcsolódó videófelvételeket a színház YouTube csatornáján!

FacebookYoutube
TwitterInstagram

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is a Jászai Mari Színház, Népház hírlevél szolgáltatására, hogy ne maradjon le a színházzal kapcsolatos legújabb információkról!

»
·
»
·
NÉZŐPONTVÁLTÓ® Hölgyek a Jászaiban
JMSZ épület

Impresszum            

© 2014-2018 Jászai Mari Színház · Népház           Minden jog fenntartva.

Fel