Logo

Margitai Ágiról nevezi el új bérletét a Jászai Mari Színház

Margitai Ági Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőről, érdemes és kiváló művészről, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjáról nevezi el új bérletét a tatabányai teátrum.

2017. október 10.

Margitai Ágiról nevezi el új bérletét a Jászai Mari Színház

Crespo Rodrigo, a Jászai Mari Színház igazgatója elmondta: „Tekintettel arra, hogy az évadhirdetéskor eredetileg meghatározott bérletszám a nézők igényei alapján nem bizonyult elegendőnek, úgy döntöttünk, még egy felnőtt bérletet nyitunk. Az pedig nem volt kérdés, hogy a bérletet Margitai Ágiról nevezzük el. A művésznő olyan alkotóközösségnek volt meghatározó tagja a Jászaiban, mellyel a színház egy korábbi korszakának emblematikus előadásait hozták létre. A Kaukázusi krétakör – Tatabánya, a Celestina, avagy Calisto és Melibea tragikomédiája, A szecsuáni jólélek, a Pistipistipistipisti, a Vidám kísértet, az Én és a kisöcsém, a Virgonc hölgyek, avagy a rózsaszín kokárda című előadásokban nyújtott alakításainak emlékét megőrzi a tatabányai közönség. Margitai Ági művészete a Jászai Mari Színház történetének múlhatatlan értékei közé tartozik. Az új bérlet megnyitása természetesen nagy öröm számunkra, hiszen ez azt jelenti, hogy nézőink szeretik a Jászait. De az még fontosabb, hogy mindeközben egy nagy művész emléke előtt tiszteleghetünk!”

 

A Jászai Mari Színház közönsége a „Margitai bérletben” A mi osztályunk, a Játék a kastélyban, a Csoportterápia, a Tizenkét dühös ember, a Terror és a Stuart Mária című előadásokat nézheti meg.

Következő előadások

»
03.19
hétfő

Jevgenyij Svarc 

Az elvarázsolt testvérek
bábjáték

10:30

Nagyszínpad
Pom Pom bérlet

Fazekas Mihály -  

Lúdas Matyi akkor és most
zenés mesemondás

14:30

Kamaraszínház
Gulliver bérlet 1.

»
03.20
kedd

Közösségi média

Kövesse Ön is a színházat a Facebookon és tekintse meg az előadásokhoz, eseményekhez kapcsolódó videófelvételeket a színház YouTube csatornáján!

FacebookYoutube
TwitterInstagram

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is a Jászai Mari Színház, Népház hírlevél szolgáltatására, hogy ne maradjon le a színházzal kapcsolatos legújabb információkról!

»
·
»
·
Margitai Ágiról nevezi el új bérletét a Jászai Mari Színház
JMSZ épület

Impresszum            

© 2014-2018 Jászai Mari Színház · Népház           Minden jog fenntartva.

Fel